martes, 8 de diciembre de 2020

Entrada 8: Reflexió sobre l'avaluació

 En aquesta última entrada vaig a parlar sobre l'avaluació i la calificació en l'assigantura d'educació física.

El primer que hem de tindre clar es el significat de l'avaluació. Dons l'evaluació es una valoració d'uns coneiximents, actituts i rendiment dels alumnats. Per alta banda, la calificació es un grau de escala establida, mitjançant una puntuació, que s'assigna a un alumne/a per a valorar el nivell de suficiencia o insuficiencia dels coneiximents en un exercici o una prova. 

Pel que fa a l'avaluació, pense que es necessari una forma de valorar el que s'ha estat treballant durant un periòde de temps. El que no ves necessari es una avaluació per mitja d'examens, ja que existeixen una gran quantitat de formes d'avaluar diferents a la tradicional (examens) i molt més adequades per als xiquets i xiquetes de primaria. 

Per concloure, pense que hem de intentar potenciar les noves formes d'avaluació ja que les tradicionals han quedat obsoletes. Hem de buscar una avaluació on es valore més l'evolució de l'alumnat, els esforços que han fet per a conseguir l'objetiu, les diferents maneras que han emprat per a conseguir-ho, etc. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada 9: Reflexió Cristina

Després del viscut i a partir dels dos articles de l'aula virtual que nomena a continuació i que han sigut la base teòrica del bloc. Con...